Épületszárítás, csőtörés műszeres bemérése Budapesten

Utólagos vízszigetelés

Így működik a falszárítás.
Drymat® rendszerrel - garantált!


A Drymat® rendszer elektrofizikális alapelven működik – a falazatba bevitt nemesacél elektródákkal. Ez az eljárás (ÖNORM 3355-2 szerint) tudományosan elismert, nagyon hatékony és kockázatoktól mentes úgy az ember, mint az épületállomány számára.<Utólagos vízszigetelés Budapesten

Mit jelent az elektrofizikális alapelv?

Az aktív, elektrofizikális falszárításnak nincs köze az áram nélkül dolgozó rendszerekhez. Sokkal inkább arról van szó, hogy a falazatban a polaritást visszafordítsuk, így a felszálló nedvességet újból a talajba visszavándoroltatjuk - a fal, a mennyezet, és az aljzat így újból száraz lesz. Ez azt jelenti, hogy az épület lényegesen gyorsabban lesz száraz mint egy passzív eljárással. Egy további előnye az elektrofizikális falszárításnak: a folyamat alatt keletkező szabad atomokból álló oxigén a gombák, baktériumok és algák növekedését megakadályozza - így az épület állagát megóvjuk és a hely klímáját javítjuk.
Mindez kémiai anyagok és az épület statikájába történő beavatkozás nélkül történik. A Drymat® rendszereknél nincs mélyfúrás, nincs falvágás és nincs felásás - tehát se zaj, se szemét, és nem keletkeznek károk sem a házban, sem a kertben.

Prospektus megnyitásaA Drymat® rendszer telepítése után csak egy kis türelemre van szükség – a specifikus adottságoktól függően az elektrofizikális száradás háromtól tizenkét hónapig tart. Az első ellenőrző mérést egy-három hónap alatt végezzük, amellyel értékeljük a száradási folyamatot. Természetesen a mérések jegyzőkönyvben rögzítésre kerülnek. Ez a protokoll határozza meg, hogy szükséges-e a paramétereket átállítása. Így biztos lehet benne, hogy az Ön Drymat® rendszere teljes teljesítménnyel dolgozik.

 Nagyon fontos szempont, hogy a Drymat® a falazatot nem csak kiszárítja hanem sótlanítja is. Így a falazat gyorsabban és alaposabban szárad, mint egy esetleges tiszta tömítő kezelésnél, amelynek során a só természetesen benne marad a falazatban, az aljzatban, a födémben. Ebben az esetben a "hidroszkópikus" só folyamatosan veszi fel a nedvességet a levegőből - ami elérheti a saját térfogatának háromszoros mennyiségét is. A falazat így szükségszerűen folyamatosan vesz fel nedvességet. Ezt a hatást a Drymat® rendszerrel örökre megszüntetheti - még az árvíz után is.

víz-, tűz-, viharkárok utáni helyreállítás
Ingyenesen hívható telefonszámunk